logo logo

Burgers, tapas, take away

Open elke dag van

17:30 - 21:45
(Openingsuren keuken)

Gesloten op maandag.

Tijdens de wintermaanden ( vanaf 15/11/23 ) zullen wij ook de dinsdag gesloten zijn.

Welkom bij Manzo’s, “Het langste aperitief van Jabbeke en omstreken”. Door onze gezamenlijke liefde voor wereldse gerechtjes, aperitieven, cocktails & wijn is Manzo's geboren! Een concept waarbij samenzijn en gezelligheid centraal staan.

We nodigen je graag uit om onze verrassende tapaskaart te komen ontdekken, een cocktail te proeven & een toffe avond te beleven!

TRAITEUR KERST & NIEUW 2023

Ontdek onze opties voor de feestdagen op ons online bestelplatform 

Wij verzorgen graag jouw avond tijdens de mooiste tijd van het jaar. Onze menu's zijn zo opgesteld dat je er zo goed als geen werk meer aan hebt! Geen voorbereiding, kopzorgen of stress maar gewoon gezellig meegenieten aan tafel. Een avondlang aperitieven met de personen die je het dierbaarst zijn....

Indien er vragen zijn in verband met allergieën, vegetarische opties of iets anders aarzel dan zeker niet om onze via mail te contacteren via info@manzos.be

Streetfood tapas & gourmet burgers

Chef Claudio gebruikt diverse invloeden van wereldkeuken als inspiratiebron. Zijn Italiaanse roots kunt u ontdekken in diverse gerechten. Kwaliteit en smaak staan hoog in het vaandel, en dat proef je.

Lokale producten met passie

We vinden het belangrijk om met lokale producten te werken. Met trots bieden we u Aubrac rundsvlees aan. De Aubrac runderen worden gekweekt op de ouderlijke hoeve waar gastvrouw Iris is opgegroeid.

100% Sfeer en gezelligheid

Iris bedient u met een vlotte babbel en een glimlach. U kunt urenlang gezellig aperitieven, lekker dineren en lachen met vrienden in een gezellig kader. Sfeer en gezelligheid dat is waar Manzo’s voor staat.

Good food
Good mood

Elk gerecht vertelt een verhaal
van unieke smaken en gevoel.

Tapas @ Home

Zin om een avondlang thuis te aperitieven? Wij zorgen voor een heerlijke tapas ervaring @ your place!

Elke maand bieden wij jullie een heerlijke tapasmenu aan die je simpel en zonder zorgen thuis kan opwarmen in de oven / microgolf & / of friteuse.

Ook ideaal om eens cadeau te doen aan familie, vrienden of werknemers! Thuislevering mogelijk mits telefonisch afgesproken.  

Minstens 3 werkdagen op voorhand te bestellen.

Burger Pick Up

Bestel jouw favoriete burgers online of telefonisch en haal ze warm af in het restaurant.

Afhalen is mogelijk tussen 17u30 - 18u30 of zoals telefonisch afgesproken.

Bestellen is steeds mogelijk de dag zelf.
Celebration
of life