logo logo

Burgers, tapas, take away

Open elke dag van

17:30 - 21:45
(Openingsuren keuken)

Gesloten op maandag.

reserveren is aangeraden

Welkom bij Manzo’s, “Het langste aperitief van Jabbeke en omstreken”. Door onze gezamenlijke liefde voor wereldse gerechtjes, aperitieven, cocktails & wijn is Manzo's geboren! Een concept waarbij samenzijn en gezelligheid centraal staan.

We nodigen je graag uit om onze verrassende tapaskaart te komen ontdekken, een cocktail te proeven & een toffe avond te beleven!

Streetfood tapas & gourmet burgers

Chef Claudio gebruikt diverse invloeden van wereldkeuken als inspiratiebron. Zijn Italiaanse roots kunt u ontdekken in diverse gerechten. Kwaliteit en smaak staan hoog in het vaandel, en dat proef je.

Lokale producten met passie

We vinden het belangrijk om met lokale producten te werken. Met trots bieden we u Aubrac rundsvlees aan. De Aubrac runderen worden gekweekt op de ouderlijke hoeve waar gastvrouw Iris is opgegroeid.

100% Sfeer en gezelligheid

Iris bedient u met een vlotte babbel en een glimlach. U kunt urenlang gezellig aperitieven, lekker dineren en lachen met vrienden in een gezellig kader. Sfeer en gezelligheid dat is waar Manzo’s voor staat.

Good food
Good mood

Elk gerecht vertelt een verhaal
van unieke smaken en gevoel.

Tapas @ Home

Zin om een avondlang thuis te aperitieven? Wij zorgen voor een heerlijke tapas ervaring @ your place!

Elke maand bieden wij jullie een heerlijke tapasmenu aan die je simpel en zonder zorgen thuis kan opwarmen in de oven / microgolf & / of friteuse.

Ook ideaal om eens cadeau te doen aan familie, vrienden of werknemers! Thuislevering mogelijk mits telefonisch afgesproken.  

Minstens 3 werkdagen op voorhand te bestellen.

Burger Pick Up

Bestel jouw favoriete burgers online of telefonisch en haal ze warm af in het restaurant.

Afhalen is mogelijk tussen 17u30 - 18u30 of zoals telefonisch afgesproken.

Bestellen is steeds mogelijk de dag zelf.
Celebration
of life